Sponsors

Bericht voor de ouders van onze jeugdleden: vrijwilligers gezocht!!

11 december 2018 23:45


BVC Bloemendaal is één van de grotere voetbalverenigingen in de regio met een bloeiende jeugdafdeling van bijna 50 teams en meer dan 650 jeugdleden. Dat klinkt goed, maar plaatst ons als vereniging ook voor een stevige uitdaging. Voor een soepel verloop van wedstrijddagen, trainingen en evenementen voor de jeugd (toernooien, Sinterklaasfeest, voetbalkampen etc.) is het dringend nodig dat meer ouders een helpende hand uitsteken.

Zonder die inzet is het voor een vrijwilligersorganisatie als BVC Bloemendaal niet mogelijk om haar ambitie waar te maken: dat iedere jeugdspeler op zijn/haar eigen niveau voetbalt in een leuke, uitdagende, leerrijke en veilige omgeving.

We zoeken helpende handen voor ondersteuning bij verschillende evenementen gedurende het seizoen. Na een zeer geslaagde Pubquiz en een geslaagd Sinterklaasfeest eind november, kijken we nu onder meer vooruit naar ons bezoek als Club van de Week aan de thuiswedstrijd van Telstar – Sparta op vrijdag 25 januari aanstaande, het Jan Woortman Toernooi (juni 2019) en een ouder-kind toernooi (zomer 2019). 

 Daarnaast zoeken we op dit moment vrijwilligers voor specifieke functies:

  • Lid Jeugdcommissie: de Jeugdcommissie zoekt enkele nieuwe leden die het beleid voor de komende jaren helpen vormgeven, en zorgen voor een adequaat verloop van competitie, trainingen, evenementen etc. in het lopende seizoen  
  • Bestuurslid van Dienst: als BvD-er open je op wedstrijddagen het clubhuis, ontvangt scheidsrechters en tegenstanders en houdt een oog op de juiste verwerking van de uitslagen. BvD-ers vervullen deze rol in de loop van het seizoen 2 of 3 keer voor een zaterdagochtend.
  • Lid communicatieteam: het communicatieteam verzorgt onder meer de (digitale) nieuwsbrief en de overige communicatie (bijv. via social media)
  • Lid scheidsrechtercommissie: deze commissie coördineert de inzet van (jeugd-) scheidrechters voor de wedstrijden van de jeugd, organiseert opleidingen voor (jeugd-) scheidsrechters etc.

Ben je bereid om een steen(tje) bij te dragen, mail dan naar: vrijwilligers@bvcbloemendaal.nl

Voor vragen: 

Joop Muller 
e.   vrijwilligers@bvcbloemendaal.nl
m.  06 290 624 91

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!