Sponsors

Opzegging/overschrijving lidmaatschap

1 mei 2022 11:15


Beste Leden van Bloemendaal,

Alhoewel wij er niet van uitgaan dat er veel leden zijn die onze vereniging aan het einde van het seizoen willen gaan verlaten lijkt het ons toch verstandig om eventuele voorwaarden v.w.b. het opzeggen bij onze vereniging aan jullie doorgeven.

Opzegging lidmaatschap
De leden (dat geldt zowel voor de jeugd als de senioren) die aan het eind van het seizoen 2021-2022 hun lidmaatschap willen opzeggen en geen overschrijving naar een andere vereniging willen, moeten met het volgende rekening houden:

Vóór 1 juni 2022 dient er schriftelijk opgezegd te worden via dit opzegformulier. Je krijgt dan automatisch een bevestiging retour!

Indien er niet voor 1 juni 2022 a.s. opgezegd is blijft men lid van BVC Bloemendaal en wordt de contributie voor het nieuwe seizoen t.z.t. in rekening gebracht.

Overschrijving
Wil je overschrijven naar een andere vereniging, dan moet je je bij de nieuwe vereniging aanmelden en inschrijven. De nieuwe vereniging zorgt er dan voor dat de overschrijving digitaal naar de KNVB in werking gezet wordt.

Tevens moet je je afmelden voor 1 juni 2022 bij onze vereniging, zie bovenstaand.
De overschrijvingen moeten vóór 15 juni 2022 a.s. bij de KNVB ingeleverd zijn!

Eventuele uitstaande boetes en/of contributies van het/de afgelopen seizoen(en) dienen voor 1 juni 2022 a.s. op de rekening van BVC Bloemendaal bijgeschreven te zijn
Voor eventuele verdere vragen kunt u terecht bij Wil Böhm-Veenings, email: wil.bohm@planet.nl

HET BESTUUR
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!