Sponsors

Opzegging/overschrijving lidmaatschap

26 april 2021 11:15


Beste Leden van Bloemendaal,

Momenteel zitten we nog volop in de Coronacrisis echter moeten wij als vereniging ons al gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen 2021-2022.
Wij hopen dat jullie allemaal nog gezond zijn en zo niet dan wensen wij jullie het allerbeste toe. Alhoewel wij er niet van uitgaan dat er veel leden zijn die onze vereniging aan het einde van het seizoen willen gaan verlaten lijkt het ons toch verstandig om eventuele voorwaarden v.w.b. het opzeggen bij onze vereniging aan jullie doorgeven.

Opzegging lidmaatschap
De leden (dat geldt zowel voor de jeugd als de senioren) die aan het eind van het seizoen 2020-2021 hun lidmaatschap willen opzeggen en geen overschrijving naar een andere vereniging willen, moeten met het volgende rekening houden:

Vóór 1 juni 2021 dient er schriftelijk opgezegd te worden via het opzegformulier op onze website: www.bvcbloemendaal.nl. Je krijgt dan automatisch een bevestiging retour!

Indien er niet voor 1 juni a.s. opgezegd is blijft men lid van BVC Bloemendaal en wordt de contributie voor het nieuwe seizoen t.z.t. in rekening gebracht.

Overschrijving
Wil je overschrijven naar een andere vereniging, dan moet je je bij de nieuwe vereniging aanmelden en inschrijven.

De nieuwe vereniging zorgt er dan voor dat de overschrijving digitaal naar de KNVB in werking gezet wordt.

Tevens moet je je afmelden voor 1 juni bij onze vereniging, zie bovenstaand.
De overschrijvingen moeten vóór 15 juni a.s. bij de KNVB ingeleverd zijn!

Eventuele uitstaande boetes en/of contributies van het/de afgelopen seizoen(en) dienen voor 1 juni a.s. op de rekening van BVC Bloemendaal bijgeschreven te zijn. (informatie hieromtrent bij onze penningmeester Peter Wempe).

Voor eventuele verdere vragen kunt u terecht bij Wil Böhm-Veenings, email: wil.bohm@planet.nl

HET BESTUUR

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!