Sponsors

(UPDATE) Nike BVC-wedstrijdtenue jeugdteams seizoen 2021/2022

30 maart 2021 11:00


Met trots presenteren wij hierbij het nieuwe Nike BVC-wedstrijdtenue voor alle jeugdteams! Om meer eenheid en uitstraling te creëren binnen BVC vinden wij het belangrijk dat alle jeugdteams vanaf het seizoen 2021/2022 in hetzelfde tenue voetballen.

BVC_Bloemendaal_Thuisshirt_1eElftal.png

Ook zijn wij blij te kunnen melden dat wij met COFFEECLICK (www.coffeeclick.nl) een nieuwe hoofdsponsor voor de hele jeugd hebben gevonden. Het bedrijf van Marcel Kiveron gaat ervoor zorgen dat alle leden en supporters op onze vereniging kunnen gaan genieten van verse bonenkoffie. Hopelijk kunnen we elkaar snel weer ontmoeten in onze kantine onder het genoot van heerlijke verse koffie.

Introductie

De jeugdcommissie heeft besloten om vanaf het nieuwe seizoen in een keer over te gaan op de nieuwe wedstrijdtenues. Hiermee lopen alle jeugdteams er netjes en verzorgd bij. Vanaf begin juli aanstaande is het tenue verkrijgbaar bij Soccer Center Haarlem. Let op!: Soccer Center Haarlem gaat per april verhuizen naar Generaal Cronjéstraat 16 te Haarlem.

Verplichte aanschaf wedstrijdtenue (met korting)

Het nieuwe Nike wedstrijdtenue (shirt-broek-sokken) wordt met ingang van het nieuwe seizoen de verplichte kleding voor alle jeugdleden (met uitzondering van de mini’s). De kosten voor het nieuwe tenue zal voor alle jeugdleden worden verrekend in de te betalen contributie voor het seizoen 2021/2022. De kosten (met korting van 30%) van het nieuwe Nike BVC wedstrijdtenue (shirt-broek-sokken) bedraagt circa € 50,-.

Bijzonderheden voor selectieteams

De nieuwe wedstrijdtenues voor de selectieteams JO19-1, JO17-1, JO16-1, JO15-1, JO14-1, JO13-1 zullen centraal via de club worden uitgereikt, omdat deze shirts (verplicht) moeten worden voorzien van een rugnummer. Ook voor selectiespelers geldt dat de kosten voor het wedstrijdtenue worden verrekend via de contributie.

Teamsponsoring trainingspakken

Het sponsoren van een of meerdere jeugdteams blijft mogelijk. Echter niet meer op de shirts, maar (achterop) op de trainingspakken. Interesse? Neem dan contact op met Koert Hetterscheidt 06-22787530.

Overig assortiment

Leden kunnen naast het nieuwe wedstrijdtenue zelf de nieuwe Nike BVC-tassen, trainingspakken, onder shirts etc. aanschaffen via Soccer Center Haarlem of bestellen via onze website: https://www.soccercenterhaarlem.nl/cat-bvc-bloemendaal.html

Spelregels BVC-kleding vanaf seizoen ’21-22

Aan het einde van dit seizoen zullen wij de nieuwe spelregels voor het gebruik en aanschaf van de Nike BVC wedstrijd- en trainingskleding op onze site bekend maken.

 

Jeugdcommissie BVC Bloemendaal

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!