Sponsors

Inschrijven 3e traject DmTalentSchool bij BVC

16 april 2021 11:15


Het 3e traject van DmTalentSchool gaat op zondag 16 mei van start! Wil jij trainen als een prof , en jezelf optimaal ontwikkelen ? Meld je dan aan via onze website! www.dmtalentschool.nl. Er zijn 50 plekken beschikbaar! Dus wees op tijd met aanmelden ✔️ VOL=VOL

Voordelen van Dm Talentschool bij BVC Bloemendaal zijn:

  • Optimale individuele ontwikkeling;
  • Training op maat in de juiste leeftijdsgroep;
  • Begeleiding door meerdere profvoetballers.

Danny zal samen met Nial Raben de trainingen verzorgen. Nial is straatvoetballer in het beste team van de wereld, zaalvoetballer op eredivisieniveau en techniektrainer bij verschillende profclubs. Ook zullen enkele voetbalprofs (bijvoorbeeld Ferdy Druijff van AZ en Manu Pherai van Borussia Dortmund) als gasttrainer fungeren.

De voetbalschool is bedoeld voor jeugdvoetballers van 6 t/m 16 jaar. Zowel meisjes als jongens kunnen hun talenten en vaardigheden ontwikkelen en sneller op een hoger niveau spelen. De doelstelling is om jeugdige voetballers maximaal te ontwikkelen.

De 10 trainingen vinden bij ons plaats in groepen op de volgende zondagen van 09.00 tot 10.00 uur en 10.30 tot 11.30 uur.

  • 10, 17, 24 en 31 januari 2021
  • 7, 14, 28 februari 2021 (weekend 21 februari is vrij)
  • 7, 14 en 21 maart 2021

Aanmelden voor de Dm Talentschool is vanaf heden mogelijk! De kosten voor 10 trainingen bedragen € 200,- (incl. voetbaltenue). Voor jeugdleden van BVC Bloemendaal geldt een korting van 10%.

De samenwerking tussen BVC Bloemendaal en Dm Talentschool is op basis van exclusiviteit en daarom zijn andere vormen van (individuele) trainingen buiten het reguliere trainingsprogramma van BVC Bloemendaal op onze accommodatie niet toegestaan.

Meer informatie over Dm Talentschool kun je hier vinden: www.dmtalentschool.nl

 

Dm Talentschool

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!