Sponsors

Ophalen nieuw Nike wedstrijdtenue Jeugd: In kantine op zaterdag 21 en 28 augustus 10.00-14.00u

19 juli 2021 10:15


Graag willen wij jullie informeren over het ophalen van het nieuwe wedstrijdtenue.

Beste ouders en jeugdleden,

 

Zoals al eerder aangekondigd spelen alle jeugdteams van BVC Bloemendaal (met uitzondering van de mini’s) met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022 in hetzelfde nieuwe Nike wedstrijdtenue. Hiermee willen wij nog meer eenheid en uitstraling creëren binnen BVC. Graag willen wij jullie informeren over het ophalen van dit nieuwe wedstrijdtenue. Dit bericht geldt niet voor de mini’s en de selectieteams O13-1 t/m O19-1.

 

Met ingang van zaterdag 4 september 2021 is iedereen verplicht om beker- en/of competitiewedstrijden in het nieuwe Nike wedstrijdtenue te spelen. Zonder het nieuwe Nike wedstrijdtenue mag je vanaf 4 september 2021 niet deelnemen aan een beker en/of competitiewedstrijd. De kosten van het nieuwe wedstrijdtenue zijn € 50,- en worden voor iedereen in de contributie voor het voetbalseizoen 2021-2022 verrekend.

 

Let op! Op zaterdag 21 en 28 augustus van 10.00-14.00u kan iedereen het nieuwe tenue (shirt, broek en sokken) ophalen in onze kantine. Zorg dus ervoor dat je tijdig je nieuwe Nike wedstrijdtenue ophaalt. Alle jeugd- en volwassenmaten zijn aanwezig en er kan eventueel gepast worden.

 

Voor ieder jeugdlid geldt ook dat de overige nieuwe Nike BVC-kleding, zoals trainingsset, trainingspakken en accessoires in de winkel van Soccer Center of via de site van BVC Bloemendaal te koop is: https://www.soccercenterhaarlem.nl/cat-bvc-bloemendaal.html

 

Wij hopen dat het ophalen van het nieuwe wedstrijdtenue voor iedereen tijdig lukt. Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met de jeugdcommissie via jeugdcommissie@bvcbloemendaal.nl

 

 

Met sportieve groet,

 

Jeugdcommissie BVC Bloemendaal

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!