Sponsors

G-voetbalteam van Bloemendaal zoekt nieuwe spelers en een extra begeleider

10 januari 2022 13:45


Het G-voetbalteam van BVC Bloemendaal is op zoek naar drie nieuwe spelers en een begeleider (vrijwilliger) om de selectie te versterken. Helaas kon het team door een tekort aan spelers dit najaar niet meedoen aan de voetbalcompetitie. Dat vinden we allemaal vreselijk jammer. We weten zeker dat er spelers zijn die graag bij Bloemendaal willen voetballen. Ben jij of ken jij zo iemand?

foto_filmopname_Gteam_15_jan_22.jpegHet G-team van Bloemendaal is een vriendenteam en heeft vooral ook een sociale functie. Natuurlijk willen we graag een wedstrijd winnen, maar het belangrijkste vinden we dat we plezier maken. De spelers (18+) gaan twee keer per week met veel plezier naar het voetbalveld, op donderdagavond en zaterdagmiddag. Kik ook hier de promovideo: https://www.nhnieuws.nl/nieuws/297857/g-voetbalteam-bloemendaal-zoekt-met-spoed-versterking-complete-verdediging-en-keeper

Wat houdt G-voetbal in?
G-voetbal is bedoeld voor mensen die door een lichamelijke en/of verstandelijke beperking belemmerd zijn in hun mogelijkheden. Zij kunnen daardoor niet of moeizaam hun plek vinden in het ‘reguliere’ voetbal. Een G-team bestaat uit 7 spelers en een keeper: 8 in totaal. We spelen op een half veld. Bij BVC Bloemendaal hebben we zelfs onze eigen ‘G-Arena’.

Bij het G-team van Bloemendaal spelen mensen met diverse soorten beperkingen: een verstandelijk beperking, autisme, epilepsie, doofheid, etc. Ook spelers met het downsyndroom, zijn van harte welkom. Affiniteit met voetbal en een beetje aanleg zijn wel meegenomen. Er wordt veel getraind om de vaardigheden te verbeteren. Hiervoor hebben we een gekwalificeerde trainer bij het team.

Het is mooi om te zien dat onze spelers door het voetbal ook een persoonlijke ontwikkeling hebben doorgemaakt. Ze voelen zich zelfverzekerder, sterker, minder verlegen en hebben soms echt een barrière moeten overwinnen om zich bij een voetbalteam aan te sluiten. Nu zouden ze niet anders meer willen.

Kennis maken
Wij zien je graag tegemoet bij Bloemendaal. Je mag natuurlijk altijd een paar keer meetrainen om te kijken of het bevalt.

Meer informatie
Heb je interesse? Voor meer informatie of aanmelding voor het G-voetbalteam van BVC Bloemendaal kunt u zich richten tot Henk (06 – 83 22 41 42) of Marijke (023 - 547 06 84) of stuur een mail aan Gvoetbal@bvcbloemendaal.nl

Archieffoto_BVC_Bloemendaal_2019_-_klein.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!