Sponsors

Al twee versterkingen voor het G-team, nog een extra begeleider gezocht

31 januari 2022 22:30


De oproep voor nieuwe spelers voor het G-team op de website en in de lokale kranten heeft direct tot twee (en mogelijk drie) versterkingen geleid: een keeper en een middenvelder/aanvaller. Daar zijn de spelers en begeleiders van het team heel erg blij mee.

Het bericht op de website van BVC Bloemendaal werd gelezen door videojournalist/verslaggever Paul Tromp van RTVNH Nieuws/Haarlem105. Op de training van 15 januari maakte hij een video met een impressie en interviews. De videoreportage werd ook op TV gedraaid. Het begeleidende artikel werd vaak gedeeld via sociale media en leidde al heel snel tot de aanmelding van twee enthousiaste spelers.

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/297857/g-voetbalteam-bloemendaal-zoekt-met-spoed-versterking-complete-verdediging-en-keeper

Hoewel de G-selectie met de aanwinsten nu op peil is, en er zo in het volgende seizoen weer aan de competitie kan worden deelgenomen, is er nog steeds ruimte voor één of twee nieuwe spelers.

Verder is er een dringende oproep voor een extra begeleider. Als jij het leuk vindt of iemand kent die afwisselend donderdagavond en op zaterdagmiddag bij de trainingen (en later wedstrijden) als begeleider op wil treden voor een fantastische groep, met bijzondere spelers, dan houden wij ons aanbevolen.

Meer informatie
Heb je interesse? Voor meer informatie of aanmelding voor het G-voetbalteam van BVC Bloemendaal kun je je richten tot Henk (06 – 83 22 41 42) of Marijke (023 - 547 06 84) of stuur een mail aan Gvoetbal@bvcbloemendaal.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!