Sponsors

Rick van der Mast nieuwe jeugdkeerperstrainer seizoen 2022/2023

19 mei 2022 11:00


De jeugdcommissie van BVC Bloemendaal is zeer verheugd te kunnen mededelen dat we voor seizoen 2022/2023 een nieuwe keeperstrainer, Rick van der Mast hebben kunnen aantrekken.

De jeugdcommissie van BVC Bloemendaal is zeer verheugd te kunnen mededelen dat we voor seizoen 2022/2023 een nieuwe jeugdkeeperstrainer, Rick van der Mast hebben kunnen aantrekken. 

Even voorstellen:
Ik ben Rick van der Mast, 25 jaar en woon in Delft. Tot mijn 19e heb ik altijd profvoetbal gespeeld totdat ik helaas moest stoppen door een  knieblessure. Ik heb zelf in de jeugd gespeeld van Feyenoord en Excelsior. Ook ben in meerdere keren opgeroepen voor de jeugdelftallen van het Nederlands Elftal. Daar heb ik onder andere mogen samen spelen met jongens als Frenkie de Jong, Donny v.d. Beek, Appie Nouri en Steven Bergwijn.   Nadat ik moest stoppen ben ik begonnen met het geven van keeperstrainingen. Nu 3 jaar verder heb ik al veel ervaring mogen opdoen. Zo heb ik afgelopen seizoen bijvoorbeeld bij FC Barcelona mogen meelopen bij de keepersopleiding van de jeugd en heb ik mijn diploma’s behaald als keepersstrainer.

Op dit moment ben ik de keeperstrainer van ADO Den Haag onder 21 tm de onder 14. 

Rick zal tevens op de zondagochtend starten met een keepersschool, meer informatie hierover zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Binnenkort zal Rick zich voorstellen aan alle keepers van BVC Bloemendaal door het geven van een keepersclinic, datum zal z.s.m. bekend worden gemaakt.


Wij wensen Rick heel veel succes bij BVC Bloemendaal.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!