Verslag Vrienden van Bloemendaal evenement - Bloemendaal

Sponsors

Verslag Vrienden van Bloemendaal evenement

23 januari 2023 15:30


Afgelopen zondag organiseerde de Vrienden van Bloemendaal tijdens de wedstrijd Bloemendaal 1 – HSV 1 het erwtensoep evenement. Sinds november vorig jaar zijn de Vrienden van Bloemendaal opnieuw van start gegaan met nieuwe energie. Deze energie was goed te merken langs de lijn met een opkomst van 52 vrienden. Alle aanwezigen konden genieten van verse erwtensoep, een consumptie en niet te vergeten de enige echte Vrienden van Bloemendaal sjaal.

Het evenement en alle oranje sjaals zorgden voor veel enthousiasme wat resulteerde in, naast een bijzonder gezellige middag, bijna 10 nieuwe aanmeldingen voor de Vrienden.

De wedstrijd van Bloemendaal 1 was net zo spannend als de tegelijkertijd gespeelde klassieker. Het leidde tot een zwaar bevochten 1-1.

Komende zondag staat de uitwedstrijd tegen Kleine Sluis 1 op het programma. Alle vrienden zijn van harte uitgenodigd om deze wedstrijd bij te wonen en mee te rijden met de spelersbus. Door via onderstaande betalingsverzoek de bijdrage te voldoen, is je plek in de bus gereserveerd.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=w7OsjhRSQXSFf3xmjhC2LA

Namens het bestuur van de Vrienden van Bloemendaal bedanken we jullie voor jullie aanwezigheid, gezelligheid en bijdrage voor de club. We gaan hiermee verder aan de slag en kijken nu al uit naar een volgend evenement met elkaar!

vrienden_van_bloemendaal_1.jpg

vrienden_van_bloemendaal_2.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!