Opzegging lidmaatschap of overschrijving uiterlijk 1 juni a.s! - Bloemendaal

Sponsors

Opzegging lidmaatschap of overschrijving uiterlijk 1 juni a.s!

10 mei 2023 12:45


In navolging op het emailbericht van 14 april jl. volgen hieronder kort nogmaals de punten waarop gelet moet worden.

Beste leden,

In navolging op het emailbericht van 14 april jl. (zie hieronder nogmaals bijgevoegd) met betrekking tot het seizoen einde en eventueel willen opzeggen of overschrijven naar een andere club, de volgende punten ter verduidelijking:

1 juni a.s. geldt als harde datum waarvoor opzeggen en/of overschrijven geregeld moet zijn! Zie ook nogmaals het vorige bericht.
 
je hoeft niet tot (vlak voor) 1 juni a.s. te wachten met opzeggen om het seizoen 2022/2023 helemaal af te mogen maken. Het helpt de club om zo spoedig mogelijk te weten of je ons gaat verlaten: zo kan er sneller begonnen worden met het maken van de indelingen van de teams.
 
aan de ouders van mini's die willen stoppen: let er op dat je jouw kind zeker vóór 1 juni a.s. uitschrijft. Anders gaat hij/zij automatisch door naar de O8 leeftijdscategorie.
 
uitschrijven doe je hier.
 
Nog vragen en/of opmerkingen?
 
Met vragen voor de ledenadministratie kun je mailen naar Wil Böhm-Veenings.

 

Met vriendelijke groet,
BVC Bloemendaal


(emailbericht van 14 april jl.)

Beste Leden van BVC Bloemendaal,

Het einde van het seizoen nadert, het moment om de balans op te maken. Dit betekent ook eventueel stilstaan bij opzeggen of doorgaan met voetballen.

Om als lid en als club niet voor onverwachte verrassingen te komen te staan voor wat betreft het tijdig en juist doorgeven van wijzigingen met betrekking tot het lidmaatschap, hieronder nog even op een rijtje hoe één en ander in zijn werk gaat.

Opzegging lidmaatschap

De leden (dat geldt zowel voor de jeugd als de senioren) die aan het einde van het seizoen 2022-2023 hun lidmaatschap willen opzeggen en geen overschrijving naar een andere vereniging willen, moeten met het volgende rekening houden:

Vóór 1 juni 2023 dient er schriftelijk opgezegd te worden via onze website: http://www.bvcbloemendaal.nl/532/opzegformulier

Na opzegging ontvang je dan automatisch een bevestiging retour!

Indien er niet vóór 1 juni 2023 a.s. opgezegd is, blijft iemand lid van BVC Bloemendaal en wordt de contributie voor het nieuwe seizoen te zijner tijd in rekening gebracht.

Overschrijving

Wil je jezelf overschrijven naar een andere vereniging? In dat geval moet je je bij de nieuwe vereniging aanmelden en inschrijven. De nieuwe vereniging zorgt er dan voor dat de overschrijving digitaal naar de KNVB in werking wordt gezet.

Daarnaast moet je je ook vóór 1 juni 2023 afmelden bij BVC Bloemendaal. Dit doe je via dezelfde opzeglink als hierboven. Tevens moeten de overschrijvingen, dus ook die van de nieuwe club, vóór 15 juni 2023 a.s. bij de KNVB ingeleverd zijn! Eventuele uitstaande boetes en/of contributies van het/de afgelopen seizoen(en) dienen ook vóór 1 juni 2023 op de rekening van BVC Bloemendaal bijgeschreven te zijn.

Volgend seizoen doorgaan?

Heel fijn! We kijken weer naar jou uit. Het innen van de contributie zal op enig moment starten, daar hoef je nu verder niks voor te doen.

Nog vragen en/of opmerkingen?

Met betrekking tot de ledenadministratie kun je terecht bij de afdeling Ledenadministratie, contact: Wil Böhm-Veenings, email: ledenadministratie@bvcbloemendaal.nl

Voor al het overige kun je op de website terecht: kijk daar bijvoorbeeld in de linkermenu balk onder 'Algemeen Bestuur' of 'Contact'.

Afsluitend rest mij jou een fijne dag te wensen en hopelijk tot weer ziens in het komende seizoen!

Met vriendelijke groet,
BVC Bloemendaal


(einde emailbericht van 14 april jl.)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!