Technische Voetbalzaken - Mandaat Arend Jan Kranenburg - Bloemendaal

Sponsors

Technische Voetbalzaken - Mandaat Arend Jan Kranenburg

3 mei 2023 12:00

Alexander Verdouw

Technische Voetbalzaken - Mandaat Arend Jan Kranenburg met het helpen bouwen van een organisatiestructuur op voetbalgebied.

Tot groot genoegen van het bestuur kunnen wij melden dat Arend Jan Kranenburg bereid is gevonden om de komende periode mee te helpen met het bouwen van een organisatiestructuur voor technische voetbalzaken. Meest urgent daarbij is het werven van een nieuw Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO). Diverse gesprekken hebben reeds plaatsgevonden in zijn bijzijn, wisselend bijgestaan door leden van het algemeen bestuur, de jeugdcommissie dan wel andere trainers. We hopen spoedig met een update hierover te komen.

De bijdrage van Arend Jan geldt voor onbepaalde tijd. Tevens geldt dat Arend Jan gevraagd is om in die periode na te denken over een meer structurele rol binnen de organisatie van de club.

En voor wie hem nog niet kent: voor sommigen is Arend Jan een bekende als recent toegetreden trainer bij de mini’s (alsmede vader van een mini), voor anderen een bekende als iemand met een zeer respectabele voetbal-cv.

Arend Jan, van harte welkom, we kijken uit naar een plezierige samenwerking!

Namens het algemeen bestuur,

Alexander Verdouw
secretaris


Lees meer over:
bestuur technische voetbalzaken

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!