Grote Clubactie 2023 - Bloemendaal

Sponsors

Grote Clubactie 2023

24 september 2023 20:00


Aan alle topvoetballers van BVC Bloemendaal! Op zaterdag 23 september 2023 start de Grote Clubactie weer! Natuurlijk doet BVC Bloemendaal mee. Zo sparen we gezamenlijk voor extra trainingsfaciliteiten. Deze week krijgen alle kinderen van mini’s tot en met O12 een lotenboekje zodat we van de actie een succes kunnen maken. Verkopen kan via QR-codes of de machtiging tot eenmalige afschrijving, er is geen contant geld bij betrokken.

De lootjes en de prijzen 

Met de Grote Clubactie zijn prijzen te winnen voor iedereen die een lootje koopt. Er zijn grote prijzen zoals de hoofdprijs van € 100.000. Maar ook veel kleine prijzen, bijvoorbeeld cadeau bonnen.  De loten kosten €3 per stuk, waarvan 2,40 € direct naar de club gaat!  Eigenlijk kent iedereen de Grote Clubactie wel en begrijpt dat jij je club komt steunen.

De ervaring leert dat een vliegende start goud waard is! Als we met zijn allen uit de startblokken vliegen dan wordt de actie een succes!

 

De beste verkoper van de hele club!

Wint deelname aan het Ajax Trainingskamp ter waarde van €400 op BVC Bloemendaal in de zomer van 2024.

Voor de topverkopers uit elke leeftijdscategorie stelt BVC extra prijzen beschikbaar!

1e prijs                Een BVC Bloemendaal trainingspak met jouw initialen

2e prijs                 Een BVC Bloemendaal rugzak

3e prijs                 Een BVC Bloemendaal bidon

 

Verkooptips! 

Je hebt een lotenboekje gekregen met jouw naam erop en een QR code, maar ook papieren lootjes. De mensen die van jou een lootje willen kopen kunnen de QR-code scannen, en dan via hun telefoon lootjes kopen. Dat is het makkelijkst. Maar misschien wil jouw opa of oma liever een lootje invullen. Dat is ook goed. Als je dan je boekje inlevert bij Tjerk in de kantine voor uiterlijk 21 november 2023, dan doen wij de rest.

Die QR code is trouwens superhandig. Je kan hem namelijk ook delen via e-mail of whatsapp. Dus als je nu een leuke vlog van jezelf maakt kun je die samen met de QR code in één keer sturen aan al je familie, vrienden of collega’s van je ouders. Wedden dat je dan veel verkoopt!

 

Wat zijn belangrijke data?

  • 12 november is de laatste dag dat je jouw boekje kunt inleveren (bij Tjerk)
  • 18 november maken wij de BVC Bloemendaal winnaars bekend. Ná de kerst heb jij jouw prijs!
  • 28 november vindt de trekking van de Grote Clubactie 2021 plaats 

 

Heb je vragen, of gaat er iets mis?

Bel ons! Michiel Ris (06 -24807099) of Philippe Minkenberg (06-51558146), Dan lossen we het samen op!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!