Scheidsrechter

Jacobs, L.A.

Accommodatie

Onbekend

Na de deceptie van vorige week, nu de wedstrijd thuis tegen FC VVC uit Nieuw-Vennep. Wederom een tegenstander die we moeten kunnen hebben.

Zoals vaker is de start niet best. In de beginfase ontbreekt het aan de omschakeling. Dat breekt ons op in de vijfde minuut van de wedstrijd. Bij de eerste de beste kans na een bal die de diepte in wordt gestuurd door VVC komt de 0-1 op het bord.  Zes minuten later wederom een mindere omschakeling. Er wordt niet goed ingegrepen en zowaar staat de 0-2 op het bord. Het spook dat vorige week rondwaarde in Amsterdam is meegekomen naar Bloemendaal. Gelukkig weten we dat spook weg te jagen. Nadat het spook de trein terug naar Amsterdam heeft genomen, zijn we bevrijd en komt het voetballend vermogen van Bloemendaal naar boven.  Één minuut na de 0-2 weet Tijmen na een goede actie in de 16 Nout te vinden die de bal in de netten schiet: 1-2. Vijf minuten later krijgen we een vrije trap. Nout tikt de bal slim naar Daan die de bal laag –langs het muurtje- in de linkerhoek van de goal schiet: 2-2. In de 25e minuut is het wederom Nout die op aangeven van Tijmen de bal binnen schiet: 3-2. Zes minuten later past Storm de bal de diepte in richting Filip. Hij past de bal naar Tijmen. Hij geeft de bal af aan Jip die de bal mooi weet af te maken: 4-2, de mooiste aanval van de wedstrijd.

Vlak voor het rustsignaal nog een vervelend incident. Thomas verdraait bij een verdedigende actie zijn knie, waarbij hij een aanhechting van zijn kruisband scheurt. Botte pech! Sterkte bij het herstel, Thomas!

De tweede helft doen de spelers van Bloemendaal het rustiger aan. Misschien met het idee om meer blessures te voorkomen.  De wedstrijd is onder controle. Ze krijgen nog wel kansen, maar de scherpte ontbreekt. Het had zowaar nog wel 6 of 7 -2 kunnen worden. Vlak voor tijd nog een mooie actie van Tijmen. Hij weet een paar man te passeren, komt aan de linkerkant van de goal uit voor de keeper. Hij dreigt de bal voor te geven. Daar rekent de keeper ook op, maar kapt op het laatste moment toch de andere kant op en weet via de korte hoek de 5-2 te maken. Tevens de eindstand.

Complimenten voor het hele team. Na een mindere start hebben jullie de draad weer opgepakt en het spel laten zien dat bij jullie kwaliteiten hoort.