Mobiel Digitaal Wedstrijdformulier - Bloemendaal

Sponsors

Mobiel Digitaal Wedstrijdformulier

Wedstrijdzaken-app                                                            

Sinds enkele seizoenen gebruikt de KNVB het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF) voor het vastleggen van het de uitslagen van gespeelde wedstrijden. Dit gebeurt via een speciale app, de wedstrijdzaken-app.

Specifieke handleidingen voor de gebruikers van het mDWF:

teammanager en spelers

 klik hier voor info

 

scheidsrechters

 klik hier voor info

 

 
Teammanagers/teamleiders

Teammanagers kunnen via de app vanaf een week voor de wedstrijd de eerste voorbereiding voor de wedstrijd doen. Zij kunnen de spelerslijst aanpassen, invallers toevoegen aan de teamopgave, officials toevoegen (op de wedstrijddag) etc. 

  • als teammanager kun je gebruik maken van het algemene teammanagers-account voor de betreffende leeftijdscategorie. Inloggegevens worden aan het begin van het seizoen toegestuurd door de eigen leefftijdscoördinator. Deze zijn tevens op te vragen bij de wedstrijdsecretaris jeugd. Mailen kan ook via: mdwf@bvcbloemendaal.nl


Scheidsrechters

De scheidsrechter is verantwoordelijk voor het vastleggen van de uitslag van de wedstrijd in de wedstrijdzaken-app, en daarnaast voor het aangeven van bijzonderheden (tijdstraffen, gele kaarten etc.).
Voor wedstrijden in de A-categorie wijst de KNVB een bondsscheidsrechter aan, die deze zaken via de app afhandelt.

Voor alle andere wedstrijden hebben we de teamleider standaard ook als scheidsrechter aan de wedstrijd gekoppeld. Door het toekennen van die dubbelrol is de scheidsrechter zelf in staat om de uitslag van de (thuis-)wedstrijd in de app in te voeren.
_______________________

Verdere informatie 

Voor uitgebreide informatie en veelgstelde vragen over het gebruik van de wedstrijdzaken-app en mDWF verwijzen we naar de website van de KNVB: KLIK HIER

Hieronder zijn nog enkele instructievideo’s te vinden omtrent het gebruik van de Wedstrijdzaken App.

Voor meer informatie of vragen kun je een bericht sturen naar mdwf@bvcbloemendaal.nl of contact opnemen met de (wedstrijd)secretaris van BVC.


Downloaden van de app:
Je kunt de wedstrijdzaken app downloaden in de Apple App Store en in de Google Playstore.

Apple App Store Google Playstore
klik op figuur voor download  klik op figuur voor download
                                                                              


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!