Sponsors

Corona regels

Update Corona maatregelen (november 2021) 

Vrijdag 12 november jl heeft het demissionaire kabinet nieuwe Coronamaatregelen afgekondigd. Dit betekent voor activiteiten die bij BVC Bloemendaal plaatsvinden het volgende (in aanvulling op de algemeen geldende maatregelen voor iedereen): 

  • Heb je klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of koorts? Blijf thuis en laat je testen! Ook als een gezinslid of huisgenoot ziek is, of verkoudheidsklachten heeft, word je geacht thuis te blijven. Blijf ook thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het corona-virus.  
  • Ons clubgebouw, inclusief de kantine, zijn alleen toegankelijk voor kader, train(st)ers/leid(st)ers, spe(e)l(st)ers. Daarnaast voor chauffeurs van uitspelende teams. Maximaal 1 chauffeur per speler. 
  • Kleedkamers blijven in gebruik. Voor teams van 18 jaar en ouder geldt dat voor het gebruik van kleedkamers tijdens wedstrijden een verklaring wordt gevraagd aan de teamleiding dat alleen spe(e)l(st)ers in het bezit van een Corona toegangsbewijs (CTB) gebruik zullen maken van de kleedkamers en het clubgebouw/de kantine inclusief het voorterrein. Dit in verband met hun eigen veiligheid.
  • Voor alle activiteiten zoals trainingen en wedstrijden geldt dat alleen spelers, teambegeleiding en trainers / technische staf toegang hebben tot ons complex. Toeschouwers / ouders van BVC Bloemendaal teams hebben dus geen toegang tot ons complex! 
  • Bij uitwedstrijden van jeugdspelers vallen de benodigde chauffeurs onder de teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Ga vooraf na wat de coronamaatregelen van de betreffende club aangeven over de hoeveelheid toegestane chauffeurs.
  • Als jeugdspelers van BVC Bloemendaal op ons complex sporten dan vallen de ouders/chauffeurs niet onder teambegeleiding. Chauffeurs worden dan als toeschouwers gezien en mogen niet blijven kijken.  
  • Mini’s teams verzamelen voor trainingen en thuiswedstrijden op een door de leider aangegeven tijdstip op en naast veld 5.
  • Het is niet toegestaan om buiten de aangewezen trainingstijden van je eigen team je op het complex te begeven. Als je niet speelt (dus voor en na een training of wedstrijd) ben je geen speler meer, maar tel je als toeschouwer. Kom dus alleen naar het complex als jouw team traint of een wedstrijd speelt.   
  • Gebruik van toilet wordt sterk afgeraden. Ga voordat je naar de training of wedstrijd gaat dus thuis naar het toilet. Uiteraard was je je handen na gebruik van het toilet!

Kantine, voorterrein bij clubhuis en bezoek toilet/clubgebouw 

Voor een bezoek aan de kantine en het voorterrein en voor het toilet in de centrale hal, of het clubgebouw, heb je vanaf 18 jaar een Corona toegangsbewijs nodig. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!