Scheidsrechter

Grippeling, W.P.J.

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de wedstrijd tegen Den Helder. Vanwege vakantie -Storm en Tim-, een schorsing, -Dave- en vier jongens die in de ochtend bij de B1 hadden ingevallen en dus niet de gehele wedstrijd mee konden doen - Tijmen, Daan, Jip en Yasin- hadden we vier jongens van O-14 gevraagd om mee te doen:  Job, Mees, Julius en Jona. De eerste wedstrijd was een gemakkelijke 5-0 overwinning, dus gingen we volle moed de wedstrijd in.

Al snel is duidelijk dat Den Helder zich niet weer gemakkelijk wil laten aftroeven. Ze geven veel en weten ook kansen te creëeren. Toch is het Bloemendaal  dat de boventoon voert. Na 10 minuten wordt Vaino in de 16 gevloerd, waarna de scheids voor een penalty fluit. Deze wordt door Nout onberispleijk ingeschoten: 0-1.  Een kleine 10 minuten daarna een corner van Yunus. Deze komt voor en komt uiteindelijk voor de voeten van Tobias die de bal netjes afwerkt: 0-2.  Twee minuten hierna is het Den Helder die iets terug doet en tegen scoort: 1-2. Gelukkig pakken we de draad snel weer op en is het Tijmen die na een schitterende steekpass van Steven de 1-3 scoort. Dit is tevens de ruststand.

Na rust is het Den Helder die binnen 10 minuten de aansluitingstreffer maakt na een laag droog 2-3. Toch laten de jongens van Bloemendaal zich hierdoor niet uit het veld slaan. Twee minuten na de tegentreffer is het Jip die een schitterende pass geeft aan Yunus, die mooi afwerkt: 2-4. In de 18e minuut een mooie actie van Jona. Hij passeert zijn mannetje en schiet voorlangs. Even later is het weer Jona die vanaf de 16 schiet, waarna de keeper de bal weet over te tikken.  Een kwartier later is het Daan die Jip vrij zet voor de keeper, waarna hij deze schitterend uit speelt en afwerkt: 2-5. Vlak voor tijd zet Yunus de eindstand op het scorebord: 2-6.

Leuk om te zien da de jongens van O-14 hebben kunnen laten zien wat ze waard zijn. Complimenten aan hun en de rest van het team voor deze degelijke wedstrijd. Weer een mooie overwinning.