Sponsors

Algemeen

Mini Coördinator 2020-2021:

Monica Kühne                        E-mail

Aanmelden van een nieuw mini-lid

Wilt u uw zoon of dochter aanmelden om lid te worden van BVC Bloemendaal dan kunt u dat doen door het aanmeldingsformulier in te vullen. Na het aanmelden krijgt u per e-mail een bevestiging van de aanmelding. De mini coördinator zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Leeftijd voor de mini's

Uw zoon of dochter wordt ingedeeld in de mini's als hij of zij geboren is tussen 1 januari 2014 en 31 december 2015.

Meer weten over lidmaatschap?

Klik in het menu aan de linker kant op [Vereniging] en vervolgens op één van de onderwerpen naar keuze.

Trainingen seizoen 2020-2021

De trainingen voor de mini's zijn op woensdagmiddag van 15:00 - 16:00 uur.
De trainingen worden gegeven op kunstgras.

Op deze velden spelen we met normale voetbalschoenen met plastic noppen. Het is niet toegestaan de velden te betreden met kunstgrasschoenen of gymschoenen. Een officieel BVC tenue is nog niet verplicht. Voor wedstrijdjes op zaterdag krijgen de verschillende teams een shirt van de club.

Wedstrijdprogramma

De mini's spelen op zaterdagochtend onderlinge wedstrijden. Aanvangstijden van de wedstrijden zijn, afhankelijk van het programma, om 9.00 uur of 10.00 uur. Graag 15 minuten tevoren aanwezig zijn. Ze spelen op veld 5A of 5B. De teamindeling en het wedstrijdprogramma mini's 2020-2021 volgen zo spoedig mogelijk.

Spelvorm
De teams bestaan uit maximaal tien spelers. Op zaterdag gaan we wedstrijden spelen vier tegen vier. Dus per team zijn er twee wedstrijden en spelen vier spelers van een team tegen vier spelers van een ander team. De wedstrijden op zaterdag worden ook op kunstgras gespeeld.

Teamleider
Per team is er één teamleiders nodig. Heeft u interesse om het team van uw kind te begeleiden? Meldt u zich dan aan bij Monica Kühne via minis@bvcbloemendaal.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!